Player.pl | Sprawdź najbardziej angażujący serwis VOD w Polsce. Programy i seriale TVN nawet tydzień przed premierą w TV, filmy na życzenie prosto z kina, wyselekcjonowane bajki dla dzieci. Kanały na żywo m.in: TVN24, MINIMINI+, ALEKINO+, NSPORT+, ELEVEN.
przyklejone z innego forum ale jeśli możecie pomóżcie proszę. To naprawdę ważne.
"...panie i panowie,
moja cora, paulina, zbiera kase na wyjazd na kazbek (pik na kaukazie) z mala natalia (natalia oczywiscie zostanie z ciocia na dole), i ma duze szanse na wygranie memorialu piotra morawskiego, ale trzeba jej troche pomoc:
Player.pl | Sprawdź najbardziej angażujący serwis VOD w Polsce. Programy i seriale TVN nawet tydzień przed premierą w TV, filmy na życzenie prosto z kina, wyselekcjonowane bajki dla dzieci. Kanały na żywo m.in: TVN24, MINIMINI+, ALEKINO+, NSPORT+, ELEVEN.
paulina na razie jest na drugim miejscu, zeby dostac dofinansowanie, musi byc do konca miesiaca na pierwszym
pojechac i tak pojedzie (bilet juz kupiony), ale dofinansowanie jej sie przyda. jakie masz sznase wejscia? duze, w 2010 atakowala chan tengri (7010m) w tienszanie - do wierzcholka braklo jedynie ok.400 m (a chan tengri do latwych gor nie nalezy).
co trzeba zrobic:
wpisac maila do potwierdzenia (pod zdjeciem), kliknac "zaglosuj", odebrac maila i kliknac w link w mailu.
jak sie komu chce to poprosze i dziekuje z gory ..."
ps. jedna osoba jeden głos 8) bez nabijania bo nie o to chodzi, a administratorzy konkursu czujni ;-)
nie wiem czy to rozsądne, ale dorzuciłem swoje 5 groszy
If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.